Ampersand - everything in fabrics and interiors

Ampersand – alt i tekstiler og interiør

Det finnes selvsagt mange som kjøper en møblert bruktbolig, og aksepterer det som finnes der av møbler, gardiner og annet. Selv om det kanskje ikke er helt som de vil ha det så er det jo ”gratis”. - Så finnes det dem som vil ha interiøret akkurat slik de liker det og uavhengig av hva som var der da boligen ble kjøpt. For slike mennesker finnes det en kvalitetsbutikk i Pano Pafos – Ampersand Interiors Ltd – hvor man møter spennende diskusjonspartnere, gode ideer, praktfulle tekstiler, møbler, lamper og annet som faller inn under interiørbegrepet. Her kan du få gode råd fra dyktige interiørkonsulenter, enten du bare skal ha gardinideer, eller behøver et helt interiør for en tom bolig. Innehaverne Glen Young og Andreas Pavlou, sammen med interiørdesigner Jennifer Cleave, er der for å bistå sine kunder med alt som har å gjøre med å innrede en bolig.

Glen og Andreas startet Ampersand for 14 år siden med bakgrunn som detaljisteksperter, ikke minst for NEXT-kjeden. Utviklingen har vært formidabel og de to leder i dag en fremgangsrik og velrenommert bedrift i Pafos.

90% av kundemassen representeres av utlendinger som har kjøpt bolig i Pafosområdet og 80% av omsetningen er stoffer av alle slag og gardiner. Firmaet har eksklusivavtaler med enkelte stoffleverandører. Man utfører også bl.a. polstring av møbler. Butikken er for øvrig full av interiørprodukter – en slags idebank for alle som bryr seg om hvordan det skal se ut hjemme!

Meget viktig er all erfaringen Glen og Andreas kan dra nytte av og som gjør at de instinktivt forstår hva en kunde har behov for etter å ha snakket med henne eller ham en liten stund. At dette er viktig og fungerer godt forstår vi når vi hører at anbefalinger fra eksisterende kunder forekommer ofte. Fornøyde kunder blir firmaets ambassadører.

Opprinnelsen for tegnet ”ampersand” (&) er ordet “et” som betyr “og” på latin og fransk. Firmaet bruker da også tegnet som logo for virksomheten.

Du finner Ampersand bak “the court house” i Pano Pafos, noen hundre meter oppe i Nikolaou Nikolaidi Avenue på venstre side. Tlf er 26 93 06 90 - mer informasjon finner du på www.ampersandinteriors.eu