An oasis for cigar lovers - House of Tobacco in Paphos

En oase for sigarelskere - House of Tobacco i Pafos

Å røyke en sigar er en veldig personlig affære. For å nyte den skikkelig må du konsentrere deg om hva du gjør, legge alle bekymringer i hverdagen bak deg, slappe av og så tenne sigaren. En espresso eller et glass portvin samtidig er ingen dårlig idé. Fred og ro anbefales og god musikk forøker opplevelsen. For store og tidkrevende sigarer, blir maksimal glede oppnådd hvis du legger deg ned på sofaen, lukker øynene og tilbringer en time med din sigar mens du lytter til Vivaldi eller Bill Evans.

Å velge sigar hos din sigarforhandler er en del av prosessen. Du må vite at sigarene der er godt behandlet og tatt vare på, og at miljøet og atmosfæren er slik at du føler at du er på rett sted.

Å skape denne atmosfæren er helt opp til ledelsen, og Costas Lambrou (bildet), sjefen i "House of Tobacco" i Pafos er uten tvil den perfekte verten for gentlemen som lengter etter en utmerket sigar. Han er i besittelse av akkurat den rette personligheten, og du forstår umiddelbart at han gjerne vil hjelpe deg med valg av en perfekt sigar. Butikken er et stort rom utstyrt med komfortable skinnstoler og sofaer, selvfølgelig med brune vegger og med en walk-in humidor som inneholder alle godsakene. Costas vil også alltid spørre om du har tid til å nyte en espresso som han personlig lager for deg.

Costas hevder at han ikke har kunder; han har venner! Og hvis du tar deg tid til å nyte en sigar og espresso mens du er der, vil du sikkert møte flere lokale sigarelskere som stikker innom for å nyte de samme tingene som deg. Det er en sosial opplevelse, og du får nye venner.

"House of Tobacco" er å finne på veien forbi ”the courts” mot Makarios-statuen. Forbi Bank of Cyprus og to hundre meter senere til venstre - bingo!

House of Tobacco - Costas Lambrou, telefon: +357 95 123 987 eller 26 220 483. E-post: c.odys@cytanet.com.cy