Back pains?

Vondt i ryggen, nakken, i hodet eller andre steder?

Vi er så glade for at vi er blitt kjent med Johan Ekstrand og Petra Ekstrand Steinle som bor i Anarita utenfor Pafos og derfra driver sitt massasjeinstitutt ”PEACEFUL TOUCH”. Redaktøren av dette nyhetsbrev gikk lenge med ryggsmerter som Johan etter noen gangers behandling har fjernet. Det er derfor med begeistring vi gjerne sprer det gode budskap om hva Petra og Johan kan gjøre med mange slags ”vondter” som godt voksne mennesker ofte må slite med. Paret er virkelig med på å bevare Kypros rykte som et sted hvor man kan forbedre sin helse.

Mange smertefulle problemer i ledd og muskler forårsakes av kramper og stress i musklene. Dyp svensk massasje tar seg spesielt av såre og harde muskler som testes, masseres og strekkes slik at du oppnår bedre mobilitet og avslapning. Såkalt ”trigger point” behandling blir også utført, og nettopp disse punktene er en viktig årsak til at du har smerter i muskler og ledd. Gjennom trykk, massasje og strekking vil trigger points ikke lenger signalisere smerte, og pasienten kjenner seg mye bedre.

Johan og Petra har begge massasjeterapeut-diplomer fra Axelssons i Stockholm og samarbeider med osteopater, fysioterapeuter og leger. Deres klinikk ligger i Anarita utenfor Pafos, og du kan ringe Johan på +357 99 96 38 66 eller sende epost til Johan.Ekstra@gmail.com / Petra +357 99 25 97 57 og epost Petra.Steinle@gmail.com for å bestille time eller ta en prat om dine problemer.