Kings Avenue Mall in Paphos - 5 million visitors in 2015!

Kings Avenue Mall i Pafos – over 5 millioner besøkende i året!

For tre år siden åpnet Kings Avenue Mall i Pafos dørene, og det fantes vel delte meninger om det var en bærekraftig idé som lå bak, eller om det først og fremst og ganske enkelt var en “prestisjegreie” for Pafos å få dette store prosjektet på plass. Mange mente også at dette ville gå hardt utover de små lokale butikkene i området ved at kundene ville bli borte og tatt hånd om av den nye giganten, og at mye av sjarmen i Pafos dermed ville forsvinne.

George Lazarou er Marketing & Social Media Manager i Kings Avenue Mall. Han sier at det er ansatt over 1.000 mennesker i Kings Avenue Mall og mange av dem hadde kanskje ellers ikke så lett fått en jobb i den vanskelige perioden Kypros har vært gjennom i de senere år. - I 2015 vil det være 5 millioner mennesker som har besøkt “the Mall”. Det er et imponerende tall og mer enn hva man hadde budsjettert. Det kan uten videre fastslås at Kings Avenue Mall er en betydelig suksess som også tiltrekker seg kunder fra et stadig større område, ikke bare Pafos. Kundene fordeler seg nokså jevnt med 50% kyprioter og 50% utlendinger.

Kings Avenue Mall er så godt som fullt besatt. 95% av butikklokalene er utleid og det finnes i dag 123 butikker, 12 restauranter og en car wash i underetasjen.

Bortsett fra innholdet, butikker av alle slag og på forskjellige prisnivåer, er innpakningen meget elegant. Byggets design og utsmykning holder internasjonal klasse og er en pryd for Pafos by. Beliggenheten er suveren og når man blir ferdige med veiarbeidet utenfor vil Kings Avenue Mall i ennå større grad fremstå som en stor attraksjon. Et besøk på Kings Avenue Mall er en opplevelse i seg selv og mye mer enn bare “å gå en tur i butikken”.

Kings Avenue Mall