A wide choice...

Mye å velge blant

Millioner av turister og andre besøkende flyr til Kypros hvert år og det er tusener av hoteller, bed & breakfasts og rimelige overnattingsteder som tar seg av alle disse. Vi vil, selvsagt, hjelpe med informasjon og tips om overnattingmuligheter hvor som helst på øya, men vi kjenner best til Pafosområdet siden vi har bodd og jobbet der i over 12 år.

Hvis du leser dette er du kanskje interessert i en feriebolig på Kypros. I så fall overveier du kanskje også å ta en tur hitover for å undersøke mulighetene nærmere. Da står nok valg av hotell på sjekklisten din. – Vi tilbyr ikke gratis eller subsidierte turer, men lover å ta svært godt vare på deg og gjøre din Kypros-tur til et hyggelig minne uansett hva du velger å gjøre.

Prisene varierer avhengig av sesong og du må regne med høyere priser midt på sommeren. Men hvis du kommer før eller etter det store turistrushet vil du oppleve et roligere, mer avslappet og rimeligere Kypros. Det lønner seg alltid å bestille rom god tid i forveien!

Nedenfor har vi listet noen hoteller på den vestlige siden av øya, som vi vet gir mye for pengene. Noen av disse tilbyr midt-på-treet priser, andre er dyrere. Det kommer an på hva du vil ha og ditt budsjett. Hvis du ikke finner noe som passer kan du selvsagt sjekke på internett, men ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du vil ha hjelp.