Evy Aasheim and Geir Andersen

Evy Aasheim og Geir Andersen

"Min samboer og jeg har i lengre tid ønsket å kjøpe en bolig på Gran Canaria, og var innstilt på å gjøre det. Det var inntil en kamerat inviterte meg med på en tur til byen Pafos på Kypros. Han eier et par leiligheter i Pafos området, og mente at det måtte være et aktuelt sted også for oss.

Han fikk fullstendig rett…

Jeg ble presentert for Ole og Jeanette Werring, som driver firmaet Werring Cyprus Ltd (Cyprus Living) i samarbeid med West Coast Cyprus Ltd, og ble tatt imot på en veldig hyggelig måte. De viste meg noen boliger i området ut fra de kriterier jeg hadde, blant annet en leilighet i området Peyia, ca. en mil utenfor Pafos. Det var nettopp en slik leilighet vi hadde ønsket oss, og jeg brukte ikke mange minuttene på å bestemme meg for å kjøpe den!

Cyprus Living/West Coast er flinke til å legge alt til rette for norske kjøpere. Det følger alltid med skjøte på boligen, boligene har riktig pris, alt av transaksjoner går gjennom advokat med kjennskap til lokale forhold, og de følger opp kundene både før, og ikke minst etter at salget er gjennomført. - Enden på visa ble altså at jeg i løpet av en uke hadde kjøpt drømmeleiligheten, stiftet nye hyggelige bekjentskaper, forandret på begrepet «hjemme» og startet en ny tilværelse i et annet land. Velkommen etter du også!

Ønsker du å høre mer om mine erfaringer? Ta gjerne kontakt med meg: Geir Andersen, Mob. 95 07 42 30 - Bare slik at det er nevnt: jeg har ingen økonomiske interesser i firmaet, men jeg ønsker at du som vurderer å kjøpe bolig på Kypros ikke skal bli lurt av de mange «bolighaiene» på øya!"

Januar 2014 - Geir Andersen, Oslo

Leilighet i Peyia ved Pafos