Kari Thorvaldsen

Kari Thorvaldsen

”På vegne av en dame i Norge fikk jeg i oppdrag å forsøke selge leiligheten hennes i Pafos. Etter å ha sjekket en del på Internett, samt spurt lokalkjente nordmenn i Pafos-området, bestemte jeg meg for å kontakte Cyprus Living. Jeg lurte jo på om megleren var seriøs, og om i det hele tatt var mulig å få solgt leiligheten. Helt ærlig var jeg usikker på om det ville være bryet verdt å ta turen fra Norge til Kypros. Så det var med blandede følelser jeg reiste ned til det første møtet med Ole Werring i januar i år.

Men jeg traff en særdeles hyggelig mann, han ga meg mye informasjon rundt boligsalg på Kypros på kort tid. Og seriøst var det, ingen tvil. Werring ønsket å se salgsobjektet, og anbefalte en renovering av leiligheten. Han satte meg i kontakt med en malermester, som gjorde en glimrende jobb. Siden førsteinntrykket etter møtet med Ole Werring var udelt positivt, inngikk jeg en avtale med Cyprus Living/WestCoast der og da. Det valget angrer jeg ikke på! Leiligheten ble publisert på Internett i månedsskiftet februar/mars. Magefølelsen var ikke spesielt god, siden det lå mange boliger ute for salg – det må jeg innrømme.

Men et par måneder senere fikk jeg beskjed om at en seriøs interessent hadde meldt seg, og i etterkant av visningen ble avtale om salg inngått. Kun to måneder etter første publisering var salget i orden. Når sant skal sies, trodde jeg det egentlig ikke før advokaten hadde fått de nødvendige opplysninger og kontrakten var undertegnet. All ære til Ole Werring spesielt, og hans team! Enten du skal selge eller kjøpe bolig i Pafos, ta kontakt med Cyprus Living!  Mine aller beste anbefalinger for et trygt boligsalg eller kjøp. Og det aller viktigste: Du blir ikke lurt!”

2016 – Kari Thorvaldsen

Solgt leilighet i Peyia ved Pafos