Limassol Del Mar: Impressive Seafront Development

Limassol Del Mar – et imponerende prosjekt ved stranden

Limassol Del Mar er et boligprosjekt i verdensklasse, beliggende ved Middelhavet på Limassols strandpromenade, med fantastisk havutsikt fra alle leilighetene. Prosjektet består av luksuriøse boliger som vil kunne tilby intern service, concierge, eksepsjonelle fasiliteter og en unik ”high end” shopping og dining plaza.

Prosjektet demonstrerer både arkitektonisk originalitet og kosmopolitisk personlighet. Bygningene vil strekke seg over 170 meter langs strandpromenaden på en 34.000 kvm stor tomt. Hver leilighet har uavbrutt havutsikt fra romslige verandaer, og vinduer i full høyde sammenføyer interiøret sømløst med utsiden, og bidrar til den enorme følelsen av rom.

De utvidede leilighetene inneholder også et ”overflow” svømmebasseng.

Prosjektet vil inneholde spesielle shoppingopplevelser med en eksklusiv samling av luksus butikker, en signaturrestaurant og en kafeteria som forventes å tiltrekke seg både lokale og utenlandske besøkende.

For mer informasjon om Limassol Del Mar leiligheter, penthouses og butikker tilgjengelig for salg, vennligst kontakt +357 25 510 888 eller info@limassoldelmar.com.

Kilde: Gold News

Limassol Del Mar project