Paphos Computers - hardware and software solutions and ON-SITE services

Norske TV kanaler via internett

Moderne teknologi har i de senere år gitt oss TV via internett med god kvalitet og stabilitet. For nordmenn i utlandet er dette en betydelig forbedring. Nå kan du glemme digre og stygge parabolantenner for å kunne motta TV-signaler fra Norge via satelitter. Alt du behøver er bredbånd (f. eks. fra CYTA som tilsvarer Telenor), en IPTV “MAG 254 box” og naturligvis en TV. Boksen er ganske liten (som et par sigarettpakker ved siden av hverandre) og har HD (high definition) funksjonalitet innebygget. Du kan enkelt installere boksen selv – den skal kobles til TV-apparatet - , eller få en av Paphos Computers spesialister til å gjøre jobben hvis du ikke er helt fortrolig med moderne elektronikk. Boksen koster €150.

Systemet har en såkalt EPG (Electronic Programme Guide) som bl.a. gjør det mulig å vise programmer som ble sendt inntil fjorten dager bakover (“catch-up”). Hvis du ikke fikk sett favorittprogrammet ditt i går kveld kan du benytte deg av EPG og se det allikevel med bruk av pause, tilbake og “fast forward” kontrollfunksjoner. Månedsabonnementet koster €30.

Med dette opplegget får du alle norske og skandinaviske kanaler, pluss mange engelske og øvrige internasjonale kanaler. Dessuten filmer i en egen kanal.

Det finnes også en alternativ og mer avansert Android løsning i en liten boks, men de fleste er fornøyd med Mag box opplegget. Androidboksen koster fra €99 til €219 avhengig av hvor avansert du vil ha det. Til gjengjeld er månedsabonnementet rimeligere – €15. Dette systemet er noe mer komplisert i bruk og har heller ikke en “Catch-up” funksjon.

Hvis dette tilbudet interesserer deg kan du ta kontakt med:

DPS Pafos Computers Kissonerga Ltd

Tel.: +357 99 45 27 93 eller +357 70 00 64 44

Epost: dpsltd@cytanet.com.cy