Suite 48

”Suite 48” – Grill & Lounge Bar ved stranden

Suite 48 har en helt unik og fabelaktig beliggenhet. Særlig, synes vi, når dagen går mot slutten og solen begynner å synke i Middelhavet like foran øynene på deg. Det gjør godt for sjelen å slappe av her på gressplenen utenfor, se på havet og solnedgangen og fundere litt over hva dagen har gitt deg. – En kald øl, eller kanskje en Mojito, vil bidra til din sinnsro og fred.

Hvis du er sulten tilbyr dette utmerkete stedet en spennende meny hvor vår favoritt er en såkalt ”New Yorker” sandwich. Ta med en venn og overbevis ham eller henne om at en New Yorker bør deles. Den er mer enn stor nok for to. Menyen er deilig annerledes sammenlignet med hva mange andre spisesteder tilbyr (vi liker det) og betjeningen er vennlig og effektiv.

Du kan, selvsagt, også sitte inne i restauranten hvor det ikke er så varmt. Om sommeren bør du komme hit til en tidlig lunsj ute på gresset, eller litt før solen synker i havet til middag.

Adressen er Poseidonos Ave 48; det er rundt en kilometer langs sjøen østover fra Pafos havn – der hvor ”the Triangle” befinner seg. Bordbestilling kan du gjøre på tel.: +357 26 91 08 08.