The tallest sea front building in Europe

Den høyeste boligbygningen som ligger ved stranden i Middelhavet

"ONE" er et av de største byggeprosjektene i Europa og den høyeste boligskyskraperen som ligger ved stranden i Middelhavet og blir nå bygget av Pafilia Developers i Limassol.

Ifølge ”InBusinessNews” er ONE ansett som en av de største investeringene på Kypros etter finanskrisen. Den ikoniske bygningen vil forsterke Limassols image, styrke landets rolle som et utenlandsk investeringssenter og plassere øya på det internasjonale kartet over luksuriøse eiendommer rettet mot kapitalsterke kjøpere.

Bygningens adresse er 28.Oktober Avenue, og byr på utsøkt havutsikt og vil inneholde 37 etasjer med en total høyde på 170 meter. I første etasje finner man butikker, en restaurant og en lobby for leilighetseiere. Prosjektet vil ha 84 luksusleiligheter -  3 leiligheter pr etasje med 2-3 soverom og duplex leiligheter. Med eget svømmebasseng vil penthouse leiligheten oppta tre etasjer i den høyeste delen av bygningen.

ONE vil også inkludere et treningsstudio, en spa, et konferanserom, et svømmebasseng og et tjenestespekter som kan sammenlignes med hva som tilbys på luksushoteller.

Pafilia samarbeider med fire internasjonale selskaper for gjennomføring av dette prosjektet. Atkins, WKK, HBA og Burohappold Engineering er noen av de spesialiserte firmaene bak prosjektets design. Teamet inneholder også lokale spesialister som arkitekter, ingeniører og elektrikere.

Konstruksjonsarbeidene startet 21. mars 2016. Innledende arbeider inkluderer planering av tomten, utgravning og konstruksjon av grensemembranveggen. Grunnboringstester er også fullført og resultatene var gode.  

Kilde: Gold News - og Pafilia Property Developers

 

 

Pafilia ONE tower in Limassol