Vista Limassol: Pafilia’s New Development of Townhouses

Vista Limassol: Pafilias nye rekkehusprosjekt

Pafilia Property Developers har annonsert lanseringen av sitt nye luksusprosjekt, Vista Limassol, en serie stilige rekkehus med utsikt over den naturskjønne Middelhavskysten i Kypros mest kosmopolitiske og livlige by.

Vista ligger i en åsside i boligområdet Agios Tychon, bare noen minutter fra Limassol sentrum. Vista er det siste tilskuddet i Pafilias imponerende og voksende portefølje av attraktive eiendommer med banebrytende arkitektur og design, og tilbyr en unik investeringsmulighet i et av de mest ettertraktede og strategiske stedene i Middelhavet.

Vista videreutvikler Pafilias strategiske utvikling i Limassol, med sine mer enn 40 års erfaring i utviklingen av luksuriøse feriesteder. Det mest fremtredende eksemplet er selskapets ikoniske ONE Tower - det høyeste boligbygget ved stranden i Middelhavet - samt Pafilias   Park Residences og Emerald prosjekter – begge utsolgt.

Pafilias salgsdirektør, Simos Simillides, uttalte: "I tråd med Pafilias mange nye og kommende banebrytende prosjekter som vil forandre Limassols bybilde, øker Vista nivået for nyskapende, moderne eiendomsutvikling i den pulserende kystbyen, og henvender seg til kresne kunder som søker hjem spesielt designet for en sofistikert, men komfortabel moderne livsstil. Oppmuntret av den økende etterspørselen etter luksuseiendommer i området, tilbyr våre nye prosjekter en viktig investeringsmulighet og et hjem i et blomstrende forretningsområde kjent for sin høye livskvalitet. "

De moderne hjemmene designet av en av Kypros ledende arkitekter, Nicholas Meletiou, har åpne planløsninger og luftige interiører, med høyeste kvalitet på materialer og inventar. I nærheten av Limassols strandpromenade, vakre strender, og St Raphael Marina, består Vista-prosjektet av 2-roms rekkehus, hver med en privat takterrasse, plassert rundt et stort svømmebasseng og solterrasse for beboerne.