ABOUT US

Om oss

Cyprus Living er varemerket til Werring Cyprus Ltd, etablert av skandinaver i 2006 med fokus på å tilby eiendomsmeglingstjenester som overgår kundenes forventninger. For åtte år siden inngikk vi en partneravtale med West Coast Cyprus Ltd og organisasjonen har etter hvert utviklet seg til å bli den ledende eiendomsoperatøren i Pafosområdet på Kypros.

I 2017 flyttet Jeanette og Ole Werring hjem til Norge og driver virksomheten fra Kongsberg. Aksjeselskapet på Kypros ble lagt ned i 2019; nyhetsbrevene likeså. Den norskspråklige nettsiden er du på nå; den er mao fortsatt intakt! Vi har nylig innledet et samarbeid også med Sold On Cyprus Ltd, hvilket betyr at vi nå er skikkelig representert i de østlige områder av Kypros.

Cyprus Living er et moderne eiendomsagentur med et solid verdigrunnlag. Vi tilbyr et omfattende tjenestespekter hvor vi hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen, helt til du er godt etablert i din feriebolig! Vi samarbeider med velrenommerte advokatfirmaer og andre profesjonelle rådgivere for å sikre at våre oppdragsgiveres krav og forventninger blir ivaretatt best mulig.

Gruppen har en av bransjens mest omfattende eiendomsporteføljer; vi har ca 3000 boliger i våre bøker. På denne nettsiden vil du finne et mindre utvalg av eiendomsmassen, og hvis du ikke finner det du vil ha her, ta kontakt med oss. Vi kan garantere at vi vil være i stand til å finne din boligdrøm på Kypros.

Vi samler på fornøyde kunder. Vår filosofi om å bygge kundeforhold bygget på tillit gjør at mange kommer tilbake, enten for å selge, for å kjøpe noe nytt, eller anbefaler oss til venner, familie og forretningsforbindelser. Vi er godt oppdatert om nye boligprosjekter og alle aspekter ved boligformidling på Kypros.